Start-up service

Herken je dit:

  • Je administratie blijft langer liggen
  • Je hebt geen overzicht
  • Je hebt geen rust
  • Je loopt over omdat kleine taken zoals veel tijd en energie kosten

Ik als online officemanager help jouw zakelijke doelen te bereiken door werklast te verlagen. Van het organiseren van je planning tot het op orde brengen van je financiële administratie.

Hieronder vind je de twee belangrijkste diensten waarvoor je bij mij terecht kunt. Maar neem vooral contact met me op, dan bespreken we wat je precies zoekt en hoe ik je het beste kan helpen.

1. Everything on track

Je hebt overall meer structuur en betere processen nodig in jouw bedrijf. Het kan nu niet meer verder. We pakken je hele back office aan en kijken naar wat er verbeter kan worden terwijl er ook operationele werkzaamheden worden uitgevoerd.

2. Duurzaamheid audit

Naast de winst wil je ook iets doen voor de mens en het milieu. Maar als freelancer of eenmanszaak merk je dat je het lastig vindt en geen idee hebt waar je zou moeten beginnen? Dan kunnen we met deze audit binnen 1,5 uur samen kijken wat je allemaal zou kunnen doen.

Als Freelance Office Manager help ik je graag

Heb je hulp nodig maar valt dat niet onder een van bovenstaande pakketten? Of ben je al enthousiast en wil je meer weten? Neem dan even contact op, dan bespreken we jouw wensen. Ik ondersteun je graag bij jouw administratieve en organisatorische werkzaamheden.

Na een kennismakingsgesprek ontvang je dan een persoonlijk samenwerkingsvoorstel op maat.