Make your office shine

Binnen een kwartaal ben je er helemaal klaar gestoomd om een officemanger aan te nemen.

In 2 maanden breng ik al je bestaande taken in kaart en neem ik ook meteen taken voor je uit handen. Ik kijk naar de volgorde van al alle werkzaamheden, van de voorbereiding tot de uitvoering. Vervolgens stroomlijnen we deze bedrijfsprocessen, brengen we str (workflows), door taken en processen te automatiseren. We zorgen dat jij met de juiste tools en systemen werkt en zo de best passende workflow vindt voor jouw bedrijf. Zodat je je tijd veel efficiënter en effectiever inzet.

Toekomstbestendig ondernemen

Waar wil jij over een jaar staan? En over 5 jaar? Als start-up of ondernemer die wilt groeien moet meer vooruit denken dan alleen maar 1 jaar. Denk soms al aan je bent een scale-up, wat heb je daar dan allemaal voor nodig?

Op office, klantenservice en (financiele) administratie zal ik je hierbij helpen. Door je te adviseren bij het kiezen van de beste tools en systemen die passen bij jouw persoonlijke langetermijnstrategie. Denk aan:

  • het koppelen van mailsystemen
  • het implementeren van Boekhoudsoftware

We kijken daarbij altijd naar welke tools en systemen je momenteel al gebruikt en wat jou helpt om een duurzaam resultaat te bereiken. Je wordt een onderneming die structuur en overzicht en klaar is om te streven naar langetermijngroei in plaats van kortdurend resultaat.

De investering is € 3599 excl. BTW voor 12 uur per week.

Succesvolle onboarding nieuwe medewerkers

Na 2 maanden office assistance lopen alle administratieve en organisatorische taken binnen je onderneming op rolletjes. En wil je hulp voor de lange termijn? Dan kun je kiezen voor het Everything on Track pakket, waarbij ik maandelijks ondersteuning bied bij al jouw office zaken.

Of ik help je met het aannemen van de juiste officemanager, passend bij jouw start-up/onderneming. Tijdens het onboardingsproces verlengen we onze samenwerking  en draag ik zorg voor het complete recruitment proces. Zodat je op een unbiased manier de juiste kandidaat voor je aannemen.

Prijs in overleg