Laat je hier inspirenen door must have e-books, quiz en tools die je goed kan gebruiken in je bedrijf of podcast

De duurzame toolkit

30 tools voor een duurzamere onderneming.

Met deze duurzame toolkit kan jij als eenmanszaak/freelancer ook een duurzamere onderneming hebben. Want je hoeft niet per se een team te hebben om duurzamere keuzes te maken in jouw onderneming. Met deze tools kan je namelijk al een stap in de duurzamere richting zetten.

 

Kies de juiste intro en outro muziek voor jouw podcast

Waarom is muziek nou zo belangrijk voor jouw podcast? Nou ik kan je zeggen dat een muziekje een luisteraar al enthousiast kan maken of juist denk dit staat mij niet aan. Het kan de sfeer van je podcast al een beetje bepalen, daarom is het heel belangrijk om de juiste muziek te kiezen. Met deze quiz ontdek jij jouw muziek stijl en ontvang je de beste tips en tricks voor jouw perfecte intro/outro muziek.

Mijn favoriete need to have tools van het moment

Ik raad ondernemingen en dan vooral start-ups aan om systemen te implemteren die lang mee gaan en het liefst met je bedrijf kan meegroeien. Maar als je gaat starten is Moneybird voor MBK bedrijven een fijne start.

Je brainfart makkelijk opslaan in deze app. Daar is deze tool ideaal voor. Met Braintoss dumpt je alles makkelijk door in de app te spreken. Vervolgens wordt dit automatisch verstuurd naar je mail. Zo handig!

Start je met podcasten dan heb je ook een hosting nodig. Springcast een een hosting pakket van Nederandse bodem en is niet zomaar een podcast hosting, maar heeft de missie om podcast wereld wat positiever te maken.

Gratis Co-working E-book: waar kan je het beste co-worken in de randstad

Co-werken is het nieuwe werken. Het is heel fijn om een werkplek te hebben in een gebouw, waar andere ondernemers zijn. Niet alleen voor ervaren ondernemers, maar juist ook voor start-ups is het heel tof. Een nieuwe werkomgeving zorgt voor creativiteit en biedt je de kans om op een laagdrempelige manier te netwerken. Er zijn tegenwoordig veel co-working spaces. Elk met zijn eigen charme. Ik deel graag een aantal adressen met je, voor als je op zoek bent naar een nieuwe, inspirerende werkomgeving.