Hi, ik ben Kisha

En ik kan jou helpen bij het managen van jouw offce als online office manager. Of bij het lanceren van jouw podcast. Daarbij doe ik niets liever dan jou ontzorgen, structuur aanbrengen en zorgen dat je je weer kan focussen op jouw andere werkzaamheden.

Assisted by KC is ontstaan vanuit m’n liefde anderen te helpen. Ik deed de afgelopen jaren ervaring op in verschillende ondersteunende rollen bij diverse werkgevers, van een biologische lunchpakkettenservice tot dat ene bekende chocolademerk dat streeft naar slaafvrije chocolade. Zo ontdekte ik dat ik verreweg de meeste voldoening haal aan het werken voor en met bedrijven die op wat voor manier ook, iets terugdoen voor de wereld.

Don’t be busy, be productive

Was ik er klaar voor om uit die comfortzone te stappen?

Dat ik mijn eigen onderneming wilde, wist ik eigenlijk altijd al. Vroeger ging ik naar de bieb en leende ik boeken die beschreven hoe en wat je nodig hebt om je eigen bedrijf te starten. Wat voor onderneming was alleen nog de vraag.

Andere ondersteunen is gebloeid na een stage waar ik mocht zorgen voor de planning voor de horeca voor een eventementen locatie. Nou daar begon het allemaal de planning en het overzicht bewaren. Geweldig vond ik dat.

Tijdens mijn studie ‘directiesecretaresse/managemtassistent’ kreeg ik de optie om werkend te leren, waardoor ik snel werk ervaring opdeed bij verschillende bedrijven.

Groeien, leren en mezelf blijven ontwikkelen gaat het best wanneer je jezelf blijft uitdagen. En ik haal er veel energie uit, om die stap uit mijn comfort zone te zetten. Want een beetje lef  en uitdaging is als ondernemer onmisbaar, dat heb ik echt gemerkt tijdens het ondernemerschap.

 

Fun facts:

Happy place: in een stad met een goed openbaar vervoer systeem.

Favoriete drankje: thee met verse gember om de dag mee te starten en voor  Surinaamse gemberbier kan je mij altijd wakker maken.

Favoriete quote: ”Great things never comes from comfort zones”

 

Hobbies: reizen, reizen en had ik reizen al gezegd?

Dit eet ik graag: Sushi is my go to food om te vieren. Pasta is mijn comfort food.

Bucketlist: motorrijbewijs halen, hoop dit jaar.

 

Podcasten is meer dan een hobby

Podcast is het nieuwe vloggen van het moment! Wat ik zo fijn vind aan een podcast is dat je dit overal kan luisteren. Ik luister het fijn tijdens een wandeling met mijn hond of zelf tijdens het werken gaat er een podcast bij mij aan ipv de radio of muziek. Je kan van een aflevering zoveel bijleren. Daarom ben ik een groot van fan van business podcast

Wat kan ik voor je kan doen?

Of het nu gaat om het maken van:

Er zijn ontzettend veel taken waarbij ik je kan helpen en adviseren. Uit eigen ervaring weet ik hoe hectisch het leven als (startende) ondernemer kan zijn, wanneer je alles alleen probeert te doen.

Daarom sta ik graag voor je klaar, zodat jij zo productief, effectief mogelijk werkt. En met plezier en vol energie doet waar jij het aller- allerbeste in bent.

Vanuit Amsterdam (Diemen) werk ik op afstand als een virtueel assistent voor klanten in heel Nederland.